Csurgay Franciska Általános IskolaEsemények
<< Október 2017 >>
H K Sz Cs P Szo V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Határtalanul!
TAMOP-3.2.11/10-1/ KMR
TÁMOP 3.4.3
TÁMOP 3.1.4
Kapcsolat
Csurgay Franciska
Általános Iskola

2381 Táborfalva
Iskola utca 7.


tel.:
(29) 382 - 030
(29) 582 - 230 (titkárság)
fax.:
(29) 382 - 030

e-mail

Községi és Iskolai Könyvtár
Ballagási tablók
Régi képek
statisztika
Pályázatok, versenyek

Pályázatok, versenyek

Az oldalra olyan pályázatokat, versenyfelhívásokat gyűjtünk össze, melyeket diákoknak írnak ki, hirdetnek meg. A leírásokból mindenki tájékozódhat, hogyan kell nevezni és elkészíteni a pályamunkákat vagy a versenyre jelentkezni - önállóan vagy tanári segítséggel.

Az oldalra érdemes rendszeresen visszatérni, mivel a listát folyamatosan bővítjük az aktuális pályázati kiírásokkal, versenyfelhívásokkal - az újak mindig a lista elejére kerülnek majd.

Jó munkát kívánunk!

 


Olvasni jó!

Országos levelezős olvasási verseny általános- és középiskolások részére
2013/2014-es tanév

A verseny célja
Az olvasás és a könyvek népszerősítése az általános és középiskolás tanulók körében.

A felhívás további része itt olvasható (pdf)

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - „Nyomozz növények után az irodalomban!” - alkotópályázat

 

Az MTA Ökológiai Kutatóközpont Nemzeti Botanikus Kertje
az „Athenaeum az interneten” című TÁMOP-3.2.4-09/1/KMR-2010-0025 számú projekt keretében meghirdeti a „Nyomozz növények után az irodalomban!” című pályázatát.

A pályázat célja, hogy a gyerekek kreativitásának segítségével felhívja a figyelmet a növényvilág szépségeire, sokféleségére és a növények életünkben, kultúránkban játszott elengedhetetlen szerepére, valamint hozzájáruljon az olvasáskultúra fejlesztéséhez.

A pályázatra általános iskolás korosztályból (3.-6. osztály) várjuk az alkotásokat.

Feltételek:
Olyan egyéni tabló elkészítését várjuk, ami az alábbi részeket tartalmazza:
1. Növénynevet tartalmazó vers, mondóka vagy más irodalmi mű (kézírással!). Novella, regény esetén idézett szövegrészlet bővebb szövegkörnyezettel.
2. A növény rövid, bemutató leírását (hol él, mi jellemzi, védett-e) a forrás pontos megjelölésével (szerző(k), könyv/forrás címe, kiadó, kiadás éve). A forrás megjelölését a készülő tablón a bemutató leírás alatt zárójelben kérjük feltüntetni.
3. Fényképet vagy kézzel készített rajzot a növényről.

Az A/3 méretű, egyoldalas tablókon a rajzokat és az esetleges díszítést színes ceruzával, zsírkrétával, vízfestékkel, temperával és egyéb színes technikákkal is el lehet készíteni, a (lehetőleg saját készítésű) fotók ragasztással rögzíthetők. A tabló összeállításához, szerkesztéséhez számítógépes technika felhasználása nem megengedett! Díjazni csak a feltételeknek teljes mértékben megfelelő munkákat tudjuk.

A pályázat hátoldalán a következő adatokat kérjük feltüntetni: név, életkor, elérhetőség (postai, telefon és/vagy e-mail cím) és az alkotás címe.
A pályázatok beadhatók postai úton az Intézet címére, és személyesen a Vácrátóti Botanikus Kert portáján. A borítékra kérjük feltüntetni: „Nyomozz növények után az irodalomban!”

A pályázatok beérkezési határideje: 2013. június 30.

Értékelés, díjazás: A beérkezett pályázatokat két kategóriában fogjuk értékelni korcsoport szerint. Korcsoportonként az első három legszebb, legötletesebb alkotás pályázója könyvjutalomban részesül, valamint a nyertes és a zsűri által legkreatívabbnak, legötletesebbnek, legszebbnek tartott pályaműveket 2013. szeptember 10-től október 10-ig kiállítjuk.
A beküldők pályázatait a szervezők nem küldik vissza.
Az eredmény 2013 júliusában megjelenik a www.botanikuskert.hu honlapon illetve a nyerteseket külön is értesítjük.

2013_palyazati_kiiras_Vacratoti_Botanikus_Kert (pdf)


  Élő kincseink – Ne csak lásd, védd meg!

Kiíró: Harmónium Független Kommunikációs Egyesület
Határidő: 2013. május 12.
Tárgymutató: kreatív alkotói pályázat
Pályázhat: Magánszemélyek, kiemelten a 6 – 18 éves korosztály

A közelgő Madarak és fák napja (május 10.) alkalmából az Aprólépés és a Látó-Mező Közösségi Ökotábor csapata közös pályázatot hirdet „Élő kincseink – Ne csak lásd, védd meg!” címmel.
Elsősorban olyan alkotásokat várunk, amelyben a lakóhely, a környezet „élő kincsei” kerülnek bemutatásra.  Például hazánkban megtalálható rövidebb-hosszabb ideig nálunk időző madarak, vagy hazai, őshonos madarak, fafajok. Az alkotás készülhet akár egy kedvenc madárról, fáról is. A részletes pályázati kiírás: www.aprolepes.hu/kreativ-palyazat
Korhatár nincs, viszont a fődíjra csak a 7 – 14 év közötti pályázók jogosultak!

Pályázás módja:
Pályázni lehet: szabadon választott technikával készített illusztrációkkal (pl. rajz, grafika, képregény, montázs, fotó, videó …), illetve rövid szöveges alkotásokkal (szabadon választott műfajban írott munkák – pl. mese, levél, mini esszé, vers, vicc stb. maximum 2000 karakter vagy egy A4 kézzel írott oldal terjedelemben).
A nem szöveges munkákhoz mindenképpen csatolni kell egy néhány soros írást, melyben az alkotó megindokolja választását. Indoklás hiányában nem áll módunkban értékelni a pályaművet.

Beküldés:
Az illusztrációkat a www.aprolepes.hu oldalon történt előzetes regisztráció/bejelentkezés után a Pályázok menüpont alatt kérjük feltölteni (jpg. formátum, max. 2MB), a szöveges anyagokat, videókat pedig a palyazat@aprolepes.hu címre kérjük e-mailben, csatolmányként  elküldeni (tárgy: Élő kincseink – Ne csak lásd, védd meg!).

Feltüntetendő adatok: az alkotó pontos neve, életkora, élő e-mail címe,  iskolája neve és a település neve, ahol lakik. Több alkotás együttes beküldése esetén alkotásonként kérjük megadni az alkotó pontos nevét, korát és a fenti adatokat.

Díjazás:
A legjobb 7 – 14 éves korú alkotó díjmentesen részt vehet a Látó-Mező Közösségi Ökotáborban a Kisközösségi Program szervezőinek jóvoltából!
Az öt legjobb alkotó Aprólépés kalendáriumot nyer, megjelenést a weblapunkon, valamint kiállításainkon. A legkiemelkedőbb pályamunkák pedig megjelenhetnek 2014-es naptárunkban is!

Pályaművek felhasználása:
A pályázók pályázatuk beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy azt a kiíró a későbbiekben ellenszolgáltatás nélkül digitális vagy nyomtatott formában közzétegye.
Pályázó kijelenti, hogy az általa beküldött fotónak, videónak ő a szerzője és ezáltal joga van publikáltatni. A szerzői jog a fotó/videó készítőjénél marad.
A feltöltő/beküldő személy garantálja a feltöltött pályaművek eredetiségét.

Beküldési határidő: 2013. május 12.


A DAL A TIÉD!” - Internetes dalpályázat

ÍRJ EGY DALT, ÉS KÜLDD EL NEKÜNK!
INTERNETES DALPÁLYÁZAT 11-25 ÉVES FIATALOKNAK

Kedves Barátunk! Kérjük, ha pályázni szeretnél, írd le saját gondolataidat, érzéseidet és fogalmazd meg dalban céljaidról, környezeted értékeiről, a barátságról, közösségi élményekről, bulikról, a családról, biztonságról, érzelmeidről.

Ha nem pályázol, gyorsan szólj ismerőseidnek, akik zeneszerzéssel , szövegírással foglalkoznak!
Végre most megmondhatjátok…!

Kizárólag saját szerzemények beküldését várjuk (zene + magyar szöveg), melyek videójával az alábbi módon pályázhatsz:

Videofelvétel, videoklip vagy hangfelvétel feltöltése video formátumban a YouTube videómegosztó oldalra, majd a dalfelvétel linkjének (URL címének) elküldése a www.adalatied.hu oldalra, a kötelezően kért adatokkal együtt, a regisztrációs oldalon.

Akár egy szál gitár- , vagy zongorakísérettel felvehetitek a dalt, de zenekari próbát is rögzíthettek mobiltelefonnal vagy bármilyen más kamerával, amely hangrögzítésre is alkalmas.

A beküldött dalok időtartama maximum 5 perc lehet, a következő műfajokban:
Rockzene bármely stílusban, pop, folkzene, hip-hop, rap.

Barátod versét is megzenésítheted, vagy írhatsz szöveget kész zenére.

Egy személy vagy csoport (zenekar, osztály, társaság) akár több dallal is pályázhat.
Egy pályázati dal egy felhasználó név alatt regisztrálható.
Csoport esetében is a SZERZŐ VAGY SZERZŐK (zeneszerző+szövegíró) adataival várjuk a nevezést. Amennyiben nem a szerző vagy szerzők adják elő saját dalukat, abban az esetben is a szerzemény kerül elbírálásra. A legjobb előadók különdíjat kapnak. Zeneszerzők kershetnek dalaikhoz szövegírókat (és fordítva) a www.adalatied.hu honlap „Üzenőfal” oldalán.

FIGYELEM! A BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ MEGVÁLTOZOTT!
Beküldési határidő: 2013. március 17.

A beküldött dalokat szakmai zsűri 3 korcsoportban külön-külön értékeli, valamint közönségszavazatok is gyűjthetők a www.adalatied.hu honlapon.

A legjobb dalszerzők kategóriánként értékes díjakat kapnak, valamint részt vehetnek egy egyhetes jutalomtáborban, ahol ismert hazai zeneszerzőktől, szövegíróktól sajátíthatják el a szakma fortélyait.
Eredményhirdetés: 2013. május 2.

A legjobb dalokból zenés színpadi mű készül, melyet ismert előadóművészek és a legtehetségesebb előadók közreműködésével mutatunk be.

A pályázat fő támogatói a Belügyminisztérium és az ORFK.


„Közlekedj okosan, ügyesen!”

A meserajz.hu csapata idén is mese- és rajzpályázatot hirdetett „Közlekedj okosan, ügyesen!” címmel. A pályázat fővédnöke Schváb Zoltán közlekedésért felelős helyettes államtitkár, védnökei a Nemzeti Közlekedési Hatóság és a Közlekedéstudományi Intézet.

A regisztráció megkezdődött a www.meserajz.hu weboldalon!


A pályázat beadási határideje december 6. 20 óra.

A tét nagy! A nyertes iskola a pályázat fődíjaként 1.000.000 Ft-os könyvcsomagot nyer, és további értékes különdíjakat is kiosztunk.

Egy iskola korlátlan számú pályaművet küldhet be, és több pályamű esetén nagyobb az Ön iskolájának nyerési esélye!

A pályázathoz sok szerencsét, a tanulóknak sikeres meserajzolást kívánunk!


Üdvözlettel, a meserajz.hu csapata
www.meserajz.huTámogatjuk a családot pályázat

A „Támogatjuk a Családot” Program, a Dr. Oetker Magyarország Kft. társadalmi célú programja, országos rajzpályázatot hirdet óvodák és általános iskolák számára, „Rajzolj karácsonyi ajándékot az SOS Gyermekfalvakban élő gyermekeknek és/vagy családoknak!” témában.

 A Dr. Oetker értékrendjében a család kiemelt szerepet kap. Ez nemcsak a családi otthon melegét édesítő termékeiben jut kifejezésre, hanem áthatja a cég működésének mindennapjait éppúgy, mint azokat a tevékenységeit, amelyekkel a minket körülvevő világ jelenségeire figyel oda. A Dr. Oetker felelősséget érez, hogy a családok létét és fennmaradását támogassa, ezért indította útjára a „Támogatjuk a családot” programot.

Idén Karácsony alkalmából a Dr. Oetker azokra a gyermekekre és családokra szeretné a felhívni a közösségek figyelmét, akik számára a család egy kicsit mást is jelent, olyan gyermekekre, akik nem saját szüleik gondoskodásában nevelkednek.

A „Támogatjuk a családot” program már évek óta segíti az SOS Gyermekfalvak lakóit. Az SOS Gyermekfalvak azért jöttek létre, hogy otthont és szeretetet nyújtsanak a vér szerinti családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekeknek. Céljuk, hogy gondozásunkban a gyermekek szeretetben, tiszteletben nőjenek fel, és kiegyensúlyozott, boldog felnőttekké váljanak.

A 2012. október 24-én induló Rajzversenyben, magyarországi óvodáknak és általános iskoláknak 2012. december 14-ig 6 hét áll rendelkezésére, hogy pályázati anyagaikat, azaz intézményenként minimum 25db rajzot, elkészítsék a „Rajzolj karácsonyi ajándékot az SOS Gyermekfalvakban élő gyermekeknek és/vagy családoknak!” témában. Majd azokat a www.tamogatjukacsaladot.hu oldalon található online pályázati felületre feltöltsék. A pályázat elkészítése a honlapon történő intézményi regisztrációval kezdődik, ami még az anyagok elkészülése előtt megtörténhet.

  A Dr. Oetker kifejezett kérése a pályázókhoz, hogy a rajzok készítése során beszélgessenek el a gyerekekkel arról, hogy „nem tehetünk arról, hogy milyen körülmények között élünk. Összefogással sokkal könnyebb segíteni mindazoknak, akiknek szükségük van segítségre, figyelemre. Ebben játszik nagy szerepet hazánkban az SOS Gyermekfalu Magyarország, akik családot és otthont adnak olyan gyerekeknek, akiknek nem élhetnek saját szüleikkel. Ebben játszanak fontos szerepet a gyerekek által készítet rajzok, hiszen a figyelem, a gondolat az egyik legnagyobb ajándék, amit a többieknek adhatunk, és kaphatunk.”

A pályázat nemcsak a SOS Gyermekfalvak lakói részére szolgál meglepetéssel, hanem a rajzok beküldői is elismerésben részesülnek. A három korcsoport szerinti kategóriában osztanak ki egyéni díjakat, valamint 1+4 intézmény Közösségi díjban részesül. A Közösségi díj, a verseny fődíja, bruttó 1 millió forint, további 4 intézmény díja bruttó 250.000 forint.

 A beérkezett rajzok elbírálását nem kizárólag a „Támogatjuk a családot” Program zsűrije végzi. A pályázaton résztvevő rajzok a www.tamogatjukacsaladot.hu oldal Galériájában megtekinthetők, és online szavazni lehet rájuk. A szavazás azért fontos, mert megmutatja, hogy az egyes intézmények közösségei mennyire tartanak össze egy közös cél érdekében, és mennyire tartják fontosnak azt, hogy az általuk a szavazatokkal intézmény nyerhesse el az Egyéni és Közösségi díjakat.

További információ:                                  


Internetes tehetségkutató versenyek

Az ide tanévben újra meghirdetjük internetes versenyeinket! A mostani tanévben is a www.tobbetesszel.hu , a www.netverseny.hu és a www.matekmester.hu oldalakon szervezzük a versenyt a következõ tantárgyakból:

    matematika (5-12 évfolyam)
    angol (5-12 évfolyam)
    német (5-12 évfolyam)
    irodalom (5-12 évfolyam)
    számítástechnika és informatika (5-12 évfolyam)
    biológia (5-8 évfolyam)
    ének-zene (5-8 évfolyam)
    földrajz (5-8 évfolyam)
    történelem (5-8 évfolyam)

A matematika verseny általános és középiskolásoknak is a www.matekmester.hu oldalon érhetõ el. A többi tantárgyi versenyt az általános és középiskolások külön oldalakon találják. Az általános iskolások versenyei a www.tobbetesszel.hu honlapon, a középiskolásoké pedig a www.netverseny.hu címen mûködik. Mindhárom oldalon használható ugyanaz a regisztráció, így elég az egyik oldalon regisztrálni a versenyzõnek, de a többi honlapra is be lehet jelentkezni ugyanazzal a felhasználói névvel.

A tantárgyi versenyeken több hónapon keresztül kell kitartóan részt venni. Minden hónapban újabb kérdéssor (12 kérdéssel) várja a versenyzõket! A matematika verseny kivételével minden más tantárgyi verseny 7 fordulós, azaz 7 hónapig tart. A matematika verseny 3 fordulóból áll, majd 1 hónap szünet elteltével újabb 3 fordulós versenyt hirdetünk. (Akik részt vesznek a most induló matekmester.hu versenyen, azok a tavaszi matematika verseny nevezési díjából kedvezményt kapnak!)
 
 
 
 

Versenyidõszakok:


    tobbetesszel.hu

    nevezési díj:     1600 Ft/fõ/tantárgy
    évfolyamok:     5-8
    tantárgyak:     angol, német, irodalom, számítástechnika, ének-zene, biológia, földrajz, történelem
    nevezési határidõ:     2012. november 25.
    versenyidõszak:     7 hónap (2012. november - 2013. május)
    eredményhirdetés:     2013. június


    netverseny.hu

    nevezési díj:     1600 Ft/fõ/tantárgy
    évfolyamok:     9-12
    tantárgyak:     angol, német, irodalom, informatika
    nevezési határidõ:     2012. november 25.
    versenyidõszak:     7 hónap (2012. november - 2013. május)
    eredményhirdetés:     2013. június


    matekmester.hu

    nevezési díj:     1200 Ft/fõ
    évfolyamok:     5-12
    tantárgyak:     matematika
    nevezési határidõ:     2012. november 25.
    versenyidõszak:     3 hónap (2012. november - 2013. január)
    eredményhirdetés:     2013. február


    matekmester.hu

    nevezési díj:     1200 Ft/fõ
    (az õszi fordulón is rész vevõknek: 800 Ft/fõ)
    évfolyamok:     5-12
    tantárgyak:     matematika
    nevezési határidõ:     2013. március 25. (regisztráció 2013. február 18-tól)
    versenyidõszak:     3 hónap (2013. március - 2013. május)
    eredményhirdetés:     2013. június


Mindegyik tantárgyi verseny elsõ fordulója 2012. november 1-én indul, de a forduló utolsó hetéig lehet jelentkezni a versenyre!


 Levelezőversenyek – Extra

Világjáró – Időutazó – Szivárványhíd – Nyelvmester versenyzőknek

Készüljünk együtt a karácsonyra!

Osztályok, szakkörök, baráti társaságok jelentkezését várjuk!

Fődíj: Kirándulás Gödöllőre (A Királyi Váróterem, a Gödöllői Kastély megtekintése valamint látogatás az Adventi Kiállítására)

3-9 fős csoportok jelentkezését várjuk karácsonyi versenyünkre
 Célunk, hogy a versenyzőket megismertessük a különböző országok decemberi ünnepeivel, hagyományaival (Mikulás, advent, karácsony, szilveszter), elmélyítsük ismereteiket az ünnepekről, hagyományokról, és lehetőséget teremtsünk az ünnepek előtt egy kis irodalmi és történelmi búvárkodásra.


3-4 osztály

    2-3 oldalas feladatlap megoldása (az ünnepekkel kapcsolatos irodalmi, néprajzi, képzőművészeti és történelmi kérdések)

    Egy képes tabló készítése József Attila: Betlehemi Királyok című versének felhasználásával.

    Minden csapattag készít egy egyoldalas beszámolót: Levelem a Mikulásnak címmel, ahol rajzos levelet ír a Mikulásnak kívánságaival. 

5-6 osztály

    3-4 oldalas feladatlap kitöltése (az ünnepekkel kapcsolatos irodalmi, néprajzi, képzőművészeti és történelmi kérdések)

    Képes összehasonlító fogalmazás: Hogyan ünneplik a karácsonyt Angliában és Oroszországban!

    Minden csapattag készít egy egyoldalas fogalmazást: A legemlékezetesebb Karácsonyom címmel

7-8 osztály

    4-5 oldalas feladatlap kitöltése (az ünnepekkel kapcsolatos irodalmi, néprajzi, képzőművészeti és történelmi kérdések)

    Power Point-os bemtató Karácsony a képzőművészetben címmel.

    Minden csapattag készít egy egyoldalas fogalmazást: Mit kívánok a Föld lakóinak 2013-ra címmel.

14 plusz

    5-6 oldalas feladatlap kitöltése (az ünnepekkel kapcsolatos irodalmi, néprajzi, képzőművészeti és történelmi kérdések)

    Power Point-os bemutató A kínai újév címmel.

    Minden csapattag készít egy egyoldalas fogalmazást: Példaképem címmel.

 

Nevezési díj 4445Ft / csapat (minimum 3, maximum 9 fő)

 Nevezési határidő: 2012. november 9.

>> nevezési lap letöltése <<

További információ:       


Országos rajzverseny általános iskolások számára - már csak egy hét van a pályázatok beadására!

 Az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája Magyarországon a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet szakmai támogatásával ORSZÁGOS RAJZVERSENYT hirdet 10-15 éves tanulók részére 2013 - a Polgárok Európai Éve címmel.

A verseny célja, hogy ráirányítsa a fiatalok figyelmét az Európai Unióban zajló folyamatokra, közelebb hozza az Unió eszmerendszerét Magyarország általános iskolás diákjaihoz, aktivizálja a közös célok elérésére a fiatalokat. Ösztönözni kívánjuk továbbá a résztvevőket arra, hogy a 10-15 éves korosztály gyűjtsön információt a verseny témájával kapcsolatban az Európai Unió céljairól, megszerzett ismereteit rendszerezve alakítsa ki  saját álláspontját, elképzeléseit kreatív módon, az alkotások segítségével mutassa be.

A pályázat kiemelt célja, hogy a versenyzők mutassák be a különböző térségek, országok, így Magyarország aktív és részvételi polgárságának mindennapjait. A Polgárok Európai Évének vizuális megjelenítését várjuk, azt, hogyan képzelik el a pályázók a tudatos, aktív európai polgárt, milyen szerepet játszik az összetartozás a korosztály életében, hogyan jelenik meg a polgárok egyenlősége, a részvétel a döntéshozatalban a mindennapok szintjén.

További információ:  Országos rajzverseny

 

Angol

Idén újra, immár negyedik alkalommal írják ki a 4 fordulós, 2012/2013-as tanévben induló országos angol nyelvi levelezõs versenyt. Ez annyiban lesz más, mint a hasonlók, hogy itt egy internetes oldalon keresztül belépve lehet nyomon követni a versenyzõknek a verseny során elért eredményeiket, minden forduló feladatait interneten (vagy postán) kell majd beküldeni.

A versenyt felsõ tagozatos és középiskolás diákoknak szervezik életkor szerint: a felsõsöknek kicsit könnyebb, a középiskolásoknak kicsit nehezebb lesz a feladatsor. A feladatok összeállításánál arra törekedtek, hogy elõsegítsék a nyelvvizsgára való felkészülést. Mindkét szinten 10-10 diák juthat be az országos döntõbe, amely 2012. májusában kerül lebonyolításra Debrecenben, és ahol a versenyzõk már szóban is összemérik a tudásukat.

A verseny fõdíja mindkét szinten egyhetes angol nyelvi táborozási lehetõség lesz a Balatonon, Keszthelyen, illetve további értékes nyeremények kerülnek kiosztásra.

További információ:


 A nagy mese - felhívás

A Kossuth Rádió 2012. szeptemberében indította útjára „A Nagy Mese” - programot, amelybe szeretnénk bevonni Önöket, és iskolájuk diákjait. Saját fantáziából született, 5 percnél (két gépelt oldalnál) nem hosszabb meséket várunk 6-17 éves gyerekektől, fiataloktól az MTVA Gyermek- és Ifjúsági Főszerkesztőségébe 2012. október 31-ig.

A pályaműveket írásban kérjük, de saját előadású hanganyagokat és a rajzos illusztrációkat is szívesen fogadunk a leírt mese mellé. A beküldött alkotásokat egy meseszakmai zsűri bírálja el.

A zsűri tagjai:

Markovits Ferenc
Péterfy Bori
Vizi Mária
Horváth Gergely
Tasnádi István
Herman Flóra

A pályaművek beküldése

A jelentkezéseket e-mailen anagymese@mtva.hu címre várjuk 2012. október 31-ig. A beérkező pályaműveket előszűrés után a www.nagymese.hu oldalon tesszük közzé, itt szavazhatnak majd az érdeklődők a kedvenceikre, hiszen a nyerteseknek nemcsak a zsűri, hanem a közönség is odaítél egy díjat.

JELENTKEZÉSI LAP

Eredményhirdetés

„A Nagy Mese” - program eredményhirdetése 2012 karácsonyán lesz. A legjobb meséket a Kossuth Rádió Esti mese műsorában neves színművészek előadásában mutatjuk be, a zsűri által a legjobbnak ítélt meséből animációs filmet tervezünk készíteni. A nagydíjas és a közönségdíjas mese szerzője mindezek mellé még egy-egy Samsung tabletet is kap ajándékba.

Az iskolákat is bíztatjuk a részvételre, hiszen a legaktívabb magyarországi és külhoni intézményt egy-egy 250 ezer Forint értékű könyvcsomaggal jutalmazzuk.

További információ a www.nagymese.hu oldalon

  

 

Alapítványunk
Táborfalvi Diákévek Alapítvány


Az alapítvány célja:
"európai színvonalú nevelés a falvakban"

Adószám: 18031632-1-13

Számlaszám:
65500013-30058755-64000012
Csengetési rend
Jelzőcsengetés 7 óra 35 perckor

1. óra 7.45 - 8.30
2. óra 8.50 - 9.35
3. óra 9.50 -10.35
4. óra 10.45- 11.30
5. óra 11.40- 12.25
6. óra 12.35- 13.20
Véletlen fotó
Névadó ünnepség, 2009. május 2-a
Névadó ünnepség, 2009. május 2-a
Névadó ünnepség, 2009. május 2-a
Szavazás
Mennyit készülsz a másnapi órákra?

Nagyjából 1 órát

1 - 2 óra között

Több mint 2 órát